OPTIEK LEEZER

Mededeling omtrent het coronavirus


Lieve Leezr-klanten,

Jullie gezondheid is het allerbelangrijkste voor ons, daarom passen wij vanaf zaterdag 21 maart onze openingstijden aan:
Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend van 13.00 tot 17.00 uur.
Wij zijn er voor jullie om lenzen af te halen, lenzen te bestellen en brillen af te halen. Wel hanteren wij een 2-persoonspolicy, dus niet meer dan 2 klanten tegelijk in de winkel. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en houden jullie op de hoogte.

Met warme groet,

Nadine, Suzanne en Serena.

Verdere maatregelen1. THUIS BLIJVEN
Volgens de richtlijn van het RIVM vragen wij u zoveel als mogelijk thuis te blijven, zéker als u verkouden bent, keelpijn hebt, koorts hebt en/of niet fit voelt. Als u twijfelt of u kunt langskomen, mag u uiteraard altijd de winkel bellen.

2. AFSPRAKEN
Om afspraken vooraf door te kunnen spreken is de web-agenda tijdelijk afgesloten. U kunt dus geen afspraken zelf meer inplannen via het internet maar ons wel bellen of online een vraag stellen.

3. SERVICE OP AFSTAND
Oogzorg- en contactlenscontroles vinden zoveel mogelijk telefonisch plaats. Als uit het gesprek blijkt dat er geen problemen te verwachten zijn kunnen uw contactlenzen en vloeistoffen opgestuurd worden naar uw huisadres. 

4. WINKEL BEZOEKEN?
Mensen die naar de winkel ‘moeten’ komen zien we liefst alleen. Verder hanteren wij een 2-persoonspolicy, dus niet meer dan 2 klanten tegelijk in de winkel en er mag niet meer dan één klant in de oogmeetkamers plaatsnemen.

6. ZORGVULDIG
In de winkel wordt verder - zoals altijd al gebruikelijk maar nu nóg vaker - alle apparatuur doorlopend  gedesinfecteerd. De pinautomaat na elke pintransactie.

7. HYGIENE
Het afstellen van brillen doen we met latex handschoenen aan, die uiteraard na elke klant worden gewisseld.

8. ONS PERSONEEL
Ook naar ons eigen personeel worden strakke normen gehanteerd, bij koorts én hoesten mogen zij niet komen werken. Handen wassen doen we na élke klant.