OPTIEK LEEZER

Sinds 1967


Optiek Leezer is al sinds 1967 dé toonaangevende opticien van Pijnacker. Met een uitgebreid aanbod topmerkbrillen, glazen en contactlenzen weet je zeker dat je bij Leezer aan het goede adres bent! Lenzen zijn er in soorten, elk met hun eigen specificaties, mogelijkheden en prijs. Bij Leezer kunt je altijd vrijblijvend passen, meten en je laten voorlichten.

Ontmoet ons nieuwe team!

Nadine Fijten

Afgelopen zomer heb ik het stokje overgenomen van Rob Pauw. Samen met mijn team gaan we de komende tijd hard aan de slag om Leezer nog beter op de kaart te zetten. Wat dat precies gaat betekenen, ga ik nog niet verklappen, maar als je ons blijft volgen op FaceBook zal ik af en toe een tipje van de sluier oplichten. Iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met mij en mijn team zou ik heel graag willen uitnodigen om snel een keer een kop koffie te komen drinken. Onze deuren staan altijd open... (Nou ja, tijdens openingsuren dan.)

Tot snel!

Suzanne van Loon

Ieder mens is anders, ieder oog is anders. Een uitdaging om de juiste lens te vinden dat maakt mijn werk juist leuk! Dus wil je lenzen of heb je juist twijfels om aan lenzen te beginnen? Of niet tevreden met je huidige lenzen? Loop eens een keer bij ons binnen dan bespreken we samen de mogelijkheden. En handig om te weten: ik geef niet snel op.

Tot ziens Suzanne

Serena den Engelsman

Ik ben Serena den Engelsman. Ik ben begonnen in de zonnebrillen branche en daar is mijn liefde ontstaan voor de optiek. Toen ben ik ook gelijk begonnen met de officiële opleiding tot opticien. Sinds november 2018 ben ik werkzaam bij Optiek Leezer. Ik werk graag met de mooie, exclusieve en kwalitief goede merken die wij hier voeren.
Het is ook mijn rotsvaste overtuiging dat er voor ieder gezicht een perfecte bril bestaat. Ik vind het een super leuke uitdaging om deze samen met u te vinden.

Check onze actie!

Kom snel bij ons langs voor meer informatie!